Bureausoftware van Windows-besturingssysteem

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenbureau 2019 huis en student

Het originele Huis en Student Retail Key Card van Microsoft Office 2019

Het originele Huis en Student Retail Key Card van Microsoft Office 2019

Original Microsoft Office 2019 Home And Student Retail Key Card
Original Microsoft Office 2019 Home And Student Retail Key Card

Grote Afbeelding :  Het originele Huis en Student Retail Key Card van Microsoft Office 2019 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: bureau 2019 huis en student
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: dossierzak; document vakje
Levertijd: 24h
Betalingscondities: Western Union, Paypal, Bitcoin
Levering vermogen: 9999
Gedetailleerde productomschrijving
sleutel: Directe levering Druk Levering uit: EMS, TNT, DHL
Word: Ja Excel: Ja
PowerPoint: Ja Outlook: Ja
OneNote 2016: Ja Uitgever: Ja
Toegang: Ja Skype voor Zaken: Ja
OneDrive voor Zaken: Ja OneDrive: Ja
bureau: 2019 Activering: online activering 100%
Hoog licht:

De het originele Huis en Student van Office 2019

,

De originele Productcode van Microsoft Office 2019

,

Online Activering Microsoft Office HS 2019

Het Huis van Microsoft Office 2019 en zeer belangrijke de kaart Online activering van studentenRetail

 

Nieuwe eigenschappen van het Huis en de student van Office 2019:


1. Online tussenvoegselpictogram
Sommige pictogrammen worden vaak gebruikt in PPT. De oude versies van bureaupictogrammen zijn vrij eenvoudig en minder mooi. Daarom heeft Microsoft de functie van online het opnemen van pictogrammen in het Huis en de student van bureauoffice 2019 toegevoegd, en de inhoud is rijk en de classificatie is volledig. Bovendien kunnen alle pictogrammen worden gewijzigd of gedeeltelijk worden gewijzigd.
2. Inkt het schrijven
Inkt schrijven is gemeenschappelijk in smartphones. Nochtans, heeft Microsoft deze functie in PowerPoint van het Huis en de student van Office 2019 toegevoegd. U kunt een verscheidenheid van borstels gebruiken op dia's naar believen te schrijven. De borstels kunnen ook worden aangepast. De getrokken patronen kunnen direct in grafiek worden omgezet en kunnen in recentere stadia worden gebruikt.
3. Draaipagina's horizontaal
Deze functie is gelijkaardig aan het pagina draaiende effect van de lezingssoftware op de mobiele telefoon. Nadat de pagina het draaien knoop in het Huis en de student van Office 2019 wordt geselecteerd, kan de pagina van het woorddocument links en net als een boek draaien. Deze functie wordt hoofdzakelijk gelanceerd voor tabletcomputers, lichtgewichtboeken, ultrabooks en andere apparaten. Als het notitieboekje touch screenfunctie heeft, zal het zeer geschikt zijn. Natuurlijk, is het een weinig netelig op niet aanrakingscomputers.
4. Nieuwe functies
Er zijn vele functies in Excel-tabellen, en meer nieuwe functies worden toegevoegd in het Huis en de student van Office 2019, zoals de multifunctie „IFS“ van het voorwaardenoordeel en multikolom samenvoegende functie „concat“. De oude functies van nieuwe functies zijn beter en promotie om het te maken voor mensen geschikter aan gebruik. In feite, verschijnen deze functies in office365, maar zij worden niet toegepast in office2016. Voor mensen die vaak gebruiken vormt Excel zich om te werken, is het zeer nuttig om het werkefficiency te verbeteren.
5. Animatie-effect van etiketomschakeling
In feite, zou dit niet als functie, maar slechts eigenschap moeten worden beschouwd. Zoals we allen weten, zijn er heel wat animatie van de vensterovergang in win10-systeem. met win10-systeem samen te werken, Office 2019-voegen het Huis en de student ook heel wat overgangsanimatie-effecten toe. Het etiketanimatie-effect is gelijkaardig aan langzaam verdwijnt en langzaam verdwijnt binnen uit effect van win10-venster. In de voorproefversie van het Huis en de student van Office 2019, lijkt de animatie geen geplakte Situatie, is de optimalisering nog goed, en blinkt lijst uit ook heeft toegevoegd heel wat gelijkaardige animatie-effecten.
6. De multioptimalisering van de vertoningsvertoning
Voor mensen die computers om gebruiken te werken, zullen vele mensen twee of meer monitors gebruiken, zodat wordt de multi de optimaliseringsfunctie van de monitorvertoning toegevoegd in het Huis en de student van Office 2019. Wanneer wij twee monitors gebruiken, kunnen wij niet waarborgen dat de resolutie van de twee monitors hetzelfde is. Daarom zal er verschillen in de vertoning van documenten op verschillende monitors zijn. Vooral voor pptdocumenten met diverse toegevoegde componenten, als wij de multi de optimaliseringsfunctie van de vertoningsvertoning gebruiken, kunnen wij het probleem van hetzelfde document vermijden die op verschillende monitors tonen.

Versiereeks

Component/versie

Huis en student

Huis en zaken

professioneel

Beroeps plus

Word

Ja

Ja

Ja

Ja

Excel

Ja

Ja

Ja

Ja

PowerPoint

Ja

Ja

Ja

Ja

Outlook

 

Ja

Ja

Ja

OneNote 2016

Ja

Ja

Ja

Ja

Uitgever

 

 

Ja

Ja

Toegang

 

 

Ja

Ja

Skype voor Zaken

 

 

 

Ja

OneDrive voor Zaken

 

 

 

Ja

OneDrive

Ja

Ja

Ja

Ja

 

Wat het verschil tussen Office 2019 en Office 365 is

Met Office 365-abonnementsplannen kunt u uw beste werk met de premieversies van de Bureautoepassingen over al uw apparaten tot stand brengen: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Uitgever, en Toegang (de Uitgever en de Toegang zijn beschikbaar slechts op PC). U kunt Office 365 over veelvoudige apparaten, met inbegrip van PCs, Macs, Android™ tabletten, Android-telefoons installeren, iPad®, en iPhone®. Bovendien met Office 365 krijgt u de diensten zoals online opslagruimte met OneDrive, Skype-notulen voor huisgebruik, en geavanceerde Outlook.com-veiligheid. Wanneer u een actief Office 365-abonnement hebt, hebt u altijd de meest bijgewerkte versie van de Bureautoepassingen.

 

Office 2019 is een éénmalige aankoop met de lightversies van de Bureautoepassingen zoals Word, Excel, en PowerPoint voor gebruik op een één enkel PC of MAC. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt; om de laatste versie te krijgen, moet u Bureau opnieuw kopen wanneer de nieuwe versie beschikbaar wordt. De huidige versies van de Bureautoepassing beschikbaar voor éénmalige aankoop zijn Office 2019 voor Vensters en Office 2019 voor MAC. De vorige versies omvatten Office 2016, Office 2013, Office 2011 voor MAC, Office 2010, Office 2007, Office 2008 voor MAC, en Office 2004 voor MAC. Het bureau als éénmalige aankoop omvat om het even welke diensten niet inbegrepen in Office 365.

 

Het originele Huis en Student Retail Key Card van Microsoft Office 2019 0Het originele Huis en Student Retail Key Card van Microsoft Office 2019 1

Het originele Huis en Student Retail Key Card van Microsoft Office 2019 2

Contactgegevens
office windows

Contactpersoon: customer support

Direct Stuur uw aanvraag naar ons