Bureausoftware van Windows-besturingssysteem

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Windows 10 Beroeps

Globaal Origineel Microsoft Windows 10 Professionele Sleutel

Globaal Origineel Microsoft Windows 10 Professionele Sleutel

Globally Original Microsoft Windows 10 Professional Key
Globally Original Microsoft Windows 10 Professional Key Globally Original Microsoft Windows 10 Professional Key Globally Original Microsoft Windows 10 Professional Key

Grote Afbeelding :  Globaal Origineel Microsoft Windows 10 Professionele Sleutel Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft certificate
Modelnummer: Vensters 10 Beroeps
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: dossierzak; document vakje
Levertijd: 24h
Betalingscondities: Western Union, Paypal
Levering vermogen: 9999
Gedetailleerde productomschrijving
sleutel: Directe levering Druk Levering uit: EMS, TNT, DHL
Productnaam: winst 10 pro Versietype: Internet, Onderneming, Professioneel Huis,
Gebied: Globaal Gebied Voorraad: Beschikbaar in Voorraad
Activering: 100% globale activering Type: Besturingssysteem, netwerk en server
Hoog licht:

Globaal Microsoft Windows 10 Beroeps

,

Origineel Microsoft Windows 10 Beroeps

,

Originele vensters 10 professionele sleutel

Microsoft-winst 10 de professionele zeer belangrijke Globale online activering van 100%

Installeer 32/64-beetje Vensters 10 Probesturingssysteem van Microsoft op uw notitieboekje of Desktop om het met een hybride Menu Start, Microsoft-browser van het Randweb, en een persoonlijke medewerker van Cortana te verbeteren. Vensters 10 wordt Pro ontworpen om aan de behoeften van bedrijfs en huisgebruikers te voldoen. Naast alle die eigenschappen in Vensters 10 Huis worden gevonden, komt de Proversie ook met Bitlocker, Extern bureaublad, Cliënt hyper-V, en meer. Bitlocker beschermt de gegevens over uw harde aandrijving en andere opslagapparaten, die in milieu's kritiek zijn waar het gevoelige gegeven moet veilig worden gehouden. Voor de toegang tot van het collectieve netwerk, kunt zich u bij een Domein evenals login binnen ver met Vensters 10 aansluiten Pro.

Zonder Windows Desktop te verlaten om tot uw apps toegang te hebben die, combineert het hybride Menu Start in Vensters 10 Problikken gelijkend op het menu in Windows 7 en het met de live-tegels in het Start Screen van Windows 8 worden gebruikt. Het Menu Start is vergroot om deze tegels te omvatten, die u kunnen laten bekijken hoeveel e-mailberichten u, de huidige weerstatus, en meer hebt. Naast de live-tegels, hebt u nog genoeg ruimte op het Menu Start om het vaakst gebruikt uw apps en dossiers te spelden. Gebouwd met de sterke punten van de Proversies van Windows 7 en Windows 8, Vensters 10 combineert Pro de beste eigenschappen van zowel compatibel motoren om met bijna al uw randapparatuur als interne componenten van de computer te blijven. Voorts biedt het een gelijkaardig ontwerp aan de vorige versie van Vensters aan, zodat kunt u gemakkelijk beginnen Vensters 10 direct te gebruiken Pro.

Webbrowser inbegrepen met Vensters 10 Pro is Microsoft-Rand. Dit browser laat u nota's direct schrijven of typen over webpagina's en hen delen met anderen. U kunt uw favoriete websites voor off-line toegang bewaren evenals online artikelen lezen vrij van afleiding door te tonen slechts wat u op een wijze van de Lezingsmening wilt zien. Met Cortana in Microsoft-Rand wordt geïntegreerd, kunt u een woord op een webpagina benadrukken en Cortana hebben in werking gesteld een onderzoek en de resultaten in een minivenster tonen dat. Niet alleen is een deel van uw browser, Cortana geïntegreerd in Vensters 10, en zij kan kan u aan uw antwoord begeleiden door Internet, het Hulpmenu, apps, de dossiers, en de montages te zoeken. U kunt Cortana ook gebruiken om een taak in haar Notitieboekje mondeling te registreren, waar zij spoor houdt van van wat u houdt en wat u haar wilt doen.

Gebruikend Vensters 10 staat de Procontinuumeigenschap op 2 in-1 convertibel notitieboekje u toe om a tussen tablet en notitieboekjewijze vooruit terug te schakelen. Wanneer u slechts de touchscreen van de vertoning eigenschap op tabletwijze wilt gebruiken, gaan de Continuumveranderingen de lay-out van Vensters 10 het Desktopscherm en apps volledig scherm, zodat kunt u uw vingers gemakkelijk gebruiken om acties uit te voeren en uw selecties te onttrekken. Bovendien, wordt het ontworpen om al uw Vensters te verbinden 10 apparaten samen met universele apps. Deze apps verstrekken dezelfde eigenschappen of u aan een bureaucomputer in het bureau werkt of taak gebruiken Vensters 10 compatibele smartphone terwijl achter omzetten naar huis beëindigt.

Microsoft heeft het het Plaatsen menu binnen Vensters 10 Pro herontworpen om het voor u gemakkelijker te maken om de montages van uw systeem, zoals Apparaten, Netwerk & Internet, Rekeningen, en meer aan te passen. Op het bodemrecht van taskbar, krijgt u een pictogram van het actiecentrum dat zich uitbreidt om uw belangrijke berichten van uw apps en Vensters 10 te tonen Pro. U hebt ook snelle toegang tot vaak gebruikte montages en apps, zodat kunt u Bluetooth van uw computer aanzetten of het de helderheidsniveau aanpassen van het scherm zonder het moeten door het volledige menu gaan.

Een andere eigenschap van Vensters 10 Pro is de capaciteit tot vier toepassingen zij aan zij keurig om te breken zodat kunt u de inhoud duidelijk bekijken. Naast dit, kunt u veelvoudige virtueel bureaubladwerkruimten tot stand brengen die verschillende apps betreffende uw werk of vermaak bevatten. Worden omvat samen met Vensters 10 Pro apps zoals Kaarten, Foto's, Post & Kalender, Muziek, Video, en de Bedrijfsopslag voor extra inhoud. Voor organisaties, staat Microsoft een gebruiker met een Azure Active Directory-identiteit aan aankoop apps in massa toe en wijst hen aan leden in het bedrijf toe.

Menu Start

Combinerend de sterke punten van de Proversies van Windows 8 en Windows 7, krijgt u een vertrouwd besturingssysteem met een hybride Menu Start dat uw belangrijke tevreden en vaak gebruikte programma's bevat. U kunt apps en de favorieten spelden zodat zijn zij klaar en wachtend op u.

Microsoft-Rand

Microsoft-browser van het Randweb laat u nota's direct schrijven of typen over webpagina's en hen delen met anderen. Bovendien staat het u toe om online artikelen te lezen vrij van afleiding evenals uw favoriete websites te bewaren.

Het verbeterde Bekijken

De breuk tot vier apps op zijn plaats zo u kan alle open taken in één enkele mening zien. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of zich apps of dingen door project wilt groeperen.

Windows Store

Al uw die aankopen op elke Vensters 10 tot apparaat worden gemaakt kunnen in de Windows Store worden bekeken. U kunt toegang hebben tot apps, spelen, muziek, films, en TV toont op uw compatibele computer, tablet, of smartphone.

Cortana

Met uw virtuele digitale persoonlijke toegelaten medewerker, kunt u onmiddellijke toegang tot kernacties met Cortana krijgen. Het leert na verloop van tijd om u beter te helpen uw taken verwezenlijken door herinneringen en plaats op het juiste moment te leveren.

Veelvoudige Manieren om met Uw Computer in wisselwerking te staan

Naast het gebruiken van een toetsenbord en een muis, raken de Vensters 10 steunen eigenschappen zodat kunt u schrijven, onttrekken, en scrolt door wat u doet.

Continuum

De Continuumeigenschap staat u toe om gemakkelijk van muis en toetsenbord op touchscreen over te schakelen – en past OS aan om elk scenario efficiënter te behandelen. U stopt of sluit eenvoudig uw rand af en kiest uw wijze van een pop-upitemalarm. Wanneer u touchscreen slechts steun wilt, gaan alle apps volledig scherm en u kunt gebaren gebruiken om te navigeren. Wanneer u naar Desktopwijze met muis en toetsenbord terugkeert, apps keer aan Desktopvensters terug en met een toetsenbord en een muis efficiënter genavigeerd. U kunt Vensters 10 smartphone aan een externe monitor voor een dichtbijgelegen-Desktopervaring zelfs vastmaken.

De Inhoud van het toegangsxbox one

Met een facultatief lidmaatschap van Xbox Live Gold, kunt u een uitgezocht aantal spelen van uw Xbox One op uw Vensters 10 PC direct stromen en spelen. Andere eigenschappen omvatten de capaciteit om gameplay te registreren en met consolespelers op gesteunde spelen te concurreren.

Ingepakt met Nuttige Apps

Vensters 10 Pro komt met ingebouwde apps zoals Kaarten, Foto's, Post & Kalender, Muziek, en Video. Deze apps gebruiken Microsoft OneDrive aan file uw informatie en synchronisatie foutloos over uw Vensters 10 apparaten, zodat bent u nooit verre van wat u nodig hebt.

Vensters 10 Proeigenschappen

 • Het domein treedt toe
 • Het Beheer van het groepsbeleid
 • Bitlocker
 • Ondernemingswijze Internet Explorer (EMIE)
 • Toegewezen Toegang 8,1
 • Extern bureaublad
 • Cliënt hyper-V
 • Directe Toegang
 • Capaciteit om zich bij Azure Active Directory, met eenmalige aanmelding aan wolk-ontvangen aan te sluiten apps
 • Bedrijfsopslag voor Vensters 10
 • Ondernemingsgegevensbescherming
 • Windows Update voor Zaken
 • Huidige Tak voor Zaken

Globaal Origineel Microsoft Windows 10 Professionele Sleutel 0Globaal Origineel Microsoft Windows 10 Professionele Sleutel 1Globaal Origineel Microsoft Windows 10 Professionele Sleutel 2

Globaal Origineel Microsoft Windows 10 Professionele Sleutel 3

 


 

 

Contactgegevens
office windows

Contactpersoon: customer support

Direct Stuur uw aanvraag naar ons