Bureausoftware van Windows-besturingssysteem

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOffice 2019-Beroeps plus

1pc de kleinhandelsprofessional 2019 van versiemicrosoft office plus

1pc de kleinhandelsprofessional 2019 van versiemicrosoft office plus

1pc Retail version Microsoft Office Professional 2019 Plus
1pc Retail version Microsoft Office Professional 2019 Plus 1pc Retail version Microsoft Office Professional 2019 Plus 1pc Retail version Microsoft Office Professional 2019 Plus

Grote Afbeelding :  1pc de kleinhandelsprofessional 2019 van versiemicrosoft office plus Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Office 2019-Beroeps plus
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: dossierzak; document vakje
Levertijd: 24h
Betalingscondities: Western Union, Paypal, Bitcoin
Levering vermogen: 9999
Gedetailleerde productomschrijving
sleutel: Directe levering Druk Levering uit: EMS, TNT, DHL
Word: Ja Excel: Ja
PowerPoint: Ja Outlook: Ja
OneNote 2016: Ja Uitgever: Ja
Toegang: Ja Skype voor Zaken: Ja
OneDrive voor Zaken: Ja OneDrive: Ja
Hoog licht:

1pc Office Professional 2019 plus

,

Kleinhandelsversieoffice professional 2019 plus

,

Microsoft Office-Professional 2019 plus

De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus kleinhandelsverpakkings dvd/kaart 1pc

 

-- Microsoft Office 2016 Pro plus OEM vergunnings kleinhandelsdoos X 1

 

Dat wordt geplaatst aan verandering. Microsoft reviseert de interfaces van alle Bureauversies om meer verenigbaar te brengen kijkt en voelt over de diverse platforms die de toepassingen steunen. Deze nieuwe interface zal drie centrale elementen hebben.

 

Volledig-geïnstalleerde versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote voor Vensters of MAC

 

Webversies van Word, Excel, PowerPoint, en OneNote

 

De verschillende plannen zijn beschikbaar voor Office 365, sommigen waarvan de diensten ook op de toegevoegde waarde, zoals 1 TB van OneDrive-opslag en 60 Skype-notulen per maand op het Home Premiumplan omvatten.

Microsoft Office 2016 Pro plus toepassing

Microsoft Office 2016 kan niet met apps van Microsoft Office coëxisteren 2013 als beide uitgaven Klik-en-Klaarinstallateur gebruiken, maar het kan met vroegere versies van Microsoft Office, zoals 2003, 2007, en 2010 coëxisteren aangezien zij de technologie van Windows Installer (MSI) gebruiken. [17] Microsoft vereist dat om het even welke 2013 versies gedesinstalleerd zijn, die het zal aanbieden om automatisch te doen, alvorens de 2016 versies kunnen worden geïnstalleerd

 

Ondanks het steunen van geen Windows XP meer, tooltips voor diverse lintpunten (b.v. Paragraaf, Doopvont, Voetnoten of Pagina-instelling) toon nog screenshots van Bureau op Windows XP.

Microsoft Office 2016 Pro plus eigenschappen

Het gebruikersinterfaceontwerp van Office 2016 voor Vensters is vrij onveranderd van zijn voorganger, Microsoft Office 2013. Het behoudt het vlakke ontwerp dat samen met de Metro ontwerptaal, alhoewel met een paar wijzigingen aan de lay-out, werd geïntroduceerd met het ontwerp van Microsoft Office Mobile in overeenstemming te zijn.

 

Volledig-geïnstalleerde en altijd bijgewerkte versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote voor iOS, Android of Vensters mobiele apparaten

 

Het werk aangaande een dossier en bewaart het rechtstreeks aan OneDrive of SharePoint; uw veranderingen worden bijgewerkt over uw synchronization'dapparaten

 

Maak het voor uw klanten gemakkelijker om benoemingen te plannen en te beheren met Microsoft-het Boeken

 

Creeer teamsites om informatie, inhoud, en dossiers door uw Intranet te delen gebruikend SharePoint

 

Microsoft Office 2016 Pro plus Voordeel

 

Op 13 November, 2018, toonde een rapport door de Regering van Nederland in werking wordt gesteld aan dat Microsoft Office 2016 en Office 365 niet aan GDPR, het Europese statuut op privacy die voldoen. [30] bovendien, heeft de eigenschap van de Documentterugwinning van lidstaten Word niet betrouwbaar sinds Office 2007 gewerkt.

 

De Office 365-abonnementsdiensten, die eerder naar bedrijfs en ondernemingsgebruikers werden gestreefd, werden uitgebreid voor Office 2016 om nieuw plannen gestreefd thuis gebruik te omvatten. De abonnementen staan gebruik van de Office 2016-toepassingen door veelvoudige gebruikers toe gebruikend een software als de dienstmodel.

 

Microsoft Office 2019 Pro plus product van de Vergunnings het Zeer belangrijke Code bevat deze volgende inhoud:

 

-- Microsoft Office 2019 Pro plus vergunnings zeer belangrijke code X 1

 

a). De sleutel is gloednieuw en op een andere faciliteiten NOOIT geactiveerd

 

B). De echte en niet geregistreerde sleutel, kan op om het even welke faciliteiten worden gebruikt zolang zij om Windows Server 2016 te installeren en kunnen in werking te stellen

 

1pc de kleinhandelsprofessional 2019 van versiemicrosoft office plus 01pc de kleinhandelsprofessional 2019 van versiemicrosoft office plus 11pc de kleinhandelsprofessional 2019 van versiemicrosoft office plus 2

 

Nieuwe eigenschappen van office2019:
1. Online tussenvoegselpictogram
Sommige pictogrammen worden vaak gebruikt in PPT. De oude versies van bureaupictogrammen zijn vrij eenvoudig en minder mooi. Daarom heeft Microsoft de functie van online het opnemen van pictogrammen in bureau 2019 toegevoegd, en de inhoud is rijk en de classificatie is volledig. Bovendien kunnen alle pictogrammen worden gewijzigd of gedeeltelijk worden gewijzigd.
2. Inkt het schrijven
Inkt schrijven is gemeenschappelijk in smartphones. Nochtans, heeft Microsoft deze functie in PowerPoint van office2019 toegevoegd. U kunt een verscheidenheid van borstels gebruiken op dia's naar believen te schrijven. De borstels kunnen ook worden aangepast. De getrokken patronen kunnen direct in grafiek worden omgezet en kunnen in recentere stadia worden gebruikt.
3. Draaipagina's horizontaal
Deze functie is gelijkaardig aan het pagina draaiende effect van de lezingssoftware op de mobiele telefoon. Nadat de pagina het draaien knoop in bureau 2019 wordt geselecteerd, kan de pagina van het woorddocument links en net als een boek draaien. Deze functie wordt hoofdzakelijk gelanceerd voor tabletcomputers, lichtgewichtboeken, ultrabooks en andere apparaten. Als het notitieboekje touch screenfunctie heeft, zal het zeer geschikt zijn. Natuurlijk, is het een weinig netelig op niet aanrakingscomputers.
4. Nieuwe functies
Er zijn vele functies in Excel-tabellen, en meer nieuwe functies worden toegevoegd in bureau 2019, zoals de multifunctie „IFS“ van het voorwaardenoordeel en multikolom samenvoegende functie „concat“. De oude functies van nieuwe functies zijn beter en promotie om het te maken voor mensen geschikter aan gebruik. In feite, verschijnen deze functies in office365, maar zij worden niet toegepast in office2016. Voor mensen die vaak gebruiken vormt Excel zich om te werken, is het zeer nuttig om het werkefficiency te verbeteren.
5. Chinees karakterbibliotheek
WPS heeft een zeer goede functie is de bibliotheek van de wolkendoopvont, zijn er heel wat doopvonten om te kiezen van. Natuurlijk, in bureau 2019, heeft Microsoft ook een aantal ingebouwde doopvonten toegevoegd om mensen aan gebruik te vergemakkelijken. Deze doopvonten behoren tot Hanyi-doopvontbibliotheek en hebben een sterke betekenis van kalligrafie, die een goede zaak voor mensen is die vaak typografie doen.
6. Animatie-effect van etiketomschakeling
In feite, zou dit niet als functie, maar slechts eigenschap moeten worden beschouwd. Zoals we allen weten, zijn er heel wat animatie van de vensterovergang in win10-systeem. met win10-systeem samen te werken, voegt het bureau 2019 ook heel wat overgangsanimatie-effecten toe. Het etiketanimatie-effect is gelijkaardig aan langzaam verdwijnt en langzaam verdwijnt binnen uit effect van win10-venster. In de voorproefversie van bureau 2019, lijkt de animatie geen geplakte Situatie, is de optimalisering nog goed, en blinkt lijst uit ook heeft toegevoegd heel wat gelijkaardige animatie-effecten.
7. Immersive het leren
In het woorddocument van bureau 2019, wordt een nieuwe onderdompeling het leren wijze toegevoegd onder de meningsfunctie, die het lezingscomfort te verbeteren en de mensen met lezingshandicaps te vergemakkelijken is. Bijvoorbeeld, kunt u de kleur en de breedte van de documentpagina aanpassen. U kunt de Microsoft-vertellerfunctie ook gebruiken om de inhoud van het document direct te lezen.
8. De multioptimalisering van de vertoningsvertoning
Voor mensen die computers om gebruiken te werken, zullen vele mensen twee of meer monitors gebruiken, zodat wordt de multi de optimaliseringsfunctie van de monitorvertoning toegevoegd in bureau 2019. Wanneer wij twee monitors gebruiken, kunnen wij niet waarborgen dat de resolutie van de twee monitors hetzelfde is. Daarom zal er verschillen in de vertoning van documenten op verschillende monitors zijn. Vooral voor pptdocumenten met diverse toegevoegde componenten, als wij de multi de optimaliseringsfunctie van de vertoningsvertoning gebruiken, kunnen wij het probleem van hetzelfde document vermijden dat op verschillende monitors toont.

Versiereeks

Component/versie

Huis en student

Huis en zaken

professioneel

Beroeps plus

Word

Ja

Ja

Ja

Ja

Excel

Ja

Ja

Ja

Ja

PowerPoint

Ja

Ja

Ja

Ja

Outlook

 

Ja

Ja

Ja

OneNote 2016

Ja

Ja

Ja

Ja

Uitgever

 

 

Ja

Ja

Toegang

 

 

Ja

Ja

Skype voor Zaken

 

 

 

Ja

OneDrive voor Zaken

 

 

 

Ja

OneDrive

Ja

Ja

Ja

Ja

 

 

 

Contactgegevens
office windows

Contactpersoon: customer support

Direct Stuur uw aanvraag naar ons