Bureausoftware van Windows-besturingssysteem

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOffice 2019-Beroeps plus

De Beroeps van de Verpakkingsmicrosoft office 2019 van DVD/van de Kaart plus Kleinhandel

De Beroeps van de Verpakkingsmicrosoft office 2019 van DVD/van de Kaart plus Kleinhandel

DVD / Card Packing Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail
DVD / Card Packing Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail DVD / Card Packing Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail

Grote Afbeelding :  De Beroeps van de Verpakkingsmicrosoft office 2019 van DVD/van de Kaart plus Kleinhandel Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Office 2019-Beroeps plus
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: dossierzak; document vakje
Levertijd: 24h
Betalingscondities: Western Union, Paypal, Bitcoin
Levering vermogen: 9999
Gedetailleerde productomschrijving
sleutel: Directe levering Druk Levering uit: EMS, TNT, DHL
Word: Ja PowerPoint: Ja
Outlook: Ja OneNote 2016: Ja
Uitgever: Ja Excel: Ja
Toegang: Ja Skype voor Zaken: Ja
OneDrive voor Zaken: Ja OneDrive: Ja
Hoog licht:

DVD-de Beroeps van Verpakkingsoffice 2019 plus

,

De Beroeps van Office 2019 van de kaartverpakking plus

,

Microsoft Office-Beroeps plus de Productcode van 2019

De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus kleinhandelsverpakkings dvd/kaart

 

Functieinleiding

1. De animatie van de etiketknevel
Office 2019 heeft heel wat interfaceeffect animatie, vooral de etiketanimatie toegevoegd. Wanneer wij op een lintpaneel klikken, zal het bureau een animatie-effect automatisch opduiken, dat een weinig als het venster langzaam verdwijnt in en uit win10 is.
2. De multioptimalisering van de vertoningsvertoning
De multi de optimaliseringsfunctie wordt van de vertoningsvertoning toegevoegd in office2019. Wanneer wij twee monitors gebruiken, kunnen wij niet waarborgen dat de resolutie van de twee monitors hetzelfde is, zodat zal er verschillen wanneer het tonen van documenten op verschillende monitors zijn. Als wij de multi de optimaliseringsfunctie van de vertoningsvertoning gebruiken, kunnen wij effectief het probleem van hetzelfde document vermijden dat op verschillende monitors toont.
3. Online tussenvoegselpictogram
Wij zullen sommige pictogrammen wanneer het maken ppt gebruiken. Office 2019 voegt de online functie van de pictogramtoevoeging toe, die pictogrammen met één kan opnemen klikt, enkel als het opnemen van beelden. Voorts kunnen alle pictogrammen direct veranderde kleuren zijn door PowerPoint dat functie kleurt, en kunnen ook worden verdeeld en afzonderlijk worden gekleurd.
4. Gebouwd in IFS en andere nieuwe functies
Excel Verscheidene nieuwe functies is ingebouwd in 2019, zoals concat multikolom, multi de voorwaardenoordeel van IFS, textjoin multigebied die, enz., nemend „IFS“ als voorbeeld, wij over het algemeen kiest als hier samenvoegen samenvoegen. Wanneer er meer dan twee voorwaarden zijn, moeten wij veelvoudige reeksen van nestelen als functies. Als er teveel genestelde niveaus zijn, zal het niet alleen moeilijk te schrijven, maar ook vervelend zijn later te zuiveren. IFS zal veelvoud conditioneert de syntaxisstructuur is gelijkaardig aan „IFS naast elkaar plaatsen (voorwaarde 1, resultaat, voorwaarde 2, resultaat, voorwaarde 3, resultaat,…)“ Het kan tot 127 verschillende voorwaarden steunen. Men kan zeggen dat als de functies worden toegelaten. Zolang u deze functies hebt, zal uw bureauefficiency in een rechte lijn toenemen.
5. „Horizontale versie“ pagina het draaien
Office 2019 voegt een nieuwe „draaiende wijze horizontale van de versie“ pagina toe. Controleer enkel de „pagina het draaien“ knoop, zal de woordpagina automatisch een links-rechtse pagina draaiende wijze gelijkend op een boek worden, waarbij de ervaring van de tabletgebruiker wordt verbeterd.
6. Verhogingsinkt het schrijven
PowerPoint 2019 voegt inkt het schrijven functie toe, kunt u pen, kleurenblok en zo op krabbel op de dia vrij gebruiken, en hebt ook een verscheidenheid van ingebouwde borstels, kunnen de gebruikers de kleur aanpassen en de dikte van de borstel, kan ook inkt direct in vorm omzetten voor later het uitgeven.
7. Onderdompeling het leren wijze
Word 2019 voegt „immersive het leren wijze“ onder het „menings“ paneel toe. De gebruikers kunnen de paginakleur, paginabreedte, tekst etc. het uit elkaar plaatsen aanpassen, om de leesbaarheid te verbeteren. Deze functie combineert win10's-ook de technologie van de stemomzetting, en de „verteller“ van Microsoft kan de dossierinhoud voorlezen direct, om de het leren en het lezen efficiency te verbeteren.
8. Installatiemethode en technische ondersteuningcyclus
Office 2019 zal niet meer lokaal de installatiepakket van MSI verstrekken. Het zal slechts vrijgegeven worden door klik om het pakket van de netwerkinstallatie in werking te stellen. D.w.z., telkens als de gebruikers installeren, moeten zij een groot aantal installatiecomponenten door het netwerk downloaden de technische ondersteuningcyclus in 2019 ook zal veranderen. De Basisondersteuning zal onveranderd vijf jaar blijven, terwijl de uitbreidingssteun van vijf jaar aan ongeveer twee jaar zal worden verkort, en de definitieve uiterste termijn zal 14 Oktober, 2025 zijn. D.w.z., zal de volgende herhaalde het bijwerken snelheid sneller zijn en de ontwikkeling zal krachtiger zijn.
9. Verander naar believen de mening
Klik enkel het Weergevenlusje, en dan in de taakweergavegroep of resourceweergave klikt de groep, de mening u wilt gebruiken. Om alle beschikbare meningen te bekijken, klik Gantt-diagram → andere meningen, en selecteer dan uit de opties in het andere meningendialoogvenster.


Softwareeigenschappen

 

1. De optimalisering van de projectportefeuille
Microsoft-het project kan scenario's van de beslissers de gemakkelijk model verschillende portefeuille helpen, de meest aangewezen strategische route bepalen door diverse die projectvoorstellen te wegen op strategische strategische factoren worden gebaseerd, en nadenkend kost en van middelen voorzie beperkingen binnen de organisatie.
2. Systematische beoordeling van projectvoorstellen
Microsoft-het project verstrekt gedetailleerde bedrijfsgevallen en projecthandvesten aan beheer voor overzicht door een standaardproces om uw organisatie te bevorderen projectideeën van alle hoeken van de organisatie vangen en evalueren.
3. Naadloze Bi-integratie
Gebruikshulpmiddelen zoals machtsbi pro en Excel om inzicht in dwarsprojectportefeuilles te bereiken. Inheemse OData staat u toe om portefeuillegegevens met andere lobsystemen snel bijeen te voegen om meer gedetailleerde rapportering te bereiken.
4. Gebouwd in malplaatjes
De klantgerichte ingebouwde malplaatjes gebruiken de industriebest practicen om u te helpen begonnen worden, zodat te hoeven u om geen projectplan helemaal opnieuw tot stand te brengen.
5. Klaar om rapporten te gebruiken
Aandeelrapporten binnen de organisatie zodat iedereen op hetzelfde spoor is. Het rapport omvat alles van burndowngrafiek aan financiële gegevens, materiaal met geopend, en rapport getiteld projectbestand „middeloverzicht“.
6. Visuele hotspot kaart
Weergevenresourcegebruik door de capaciteitshotspot kaart. Om te veel gebruikte en underutilized middelen snel te identificeren om toewijzing te optimaliseren, wordt een kleur gecodeerd informatiegrafiek getoond in het apparaat dat het projectbestand getiteld „capaciteit en reservehotspot kaart.“ heeft geopend.
7. Intelligente middelanalyse
Vergelijk middelen en voorspel gepland die gebruik op standaardgegevens wordt, bewaak voortgang en los verwante problemen door ingebouwde rapporten, en beeldschermen gebaseerd op die aangezet machtsbi hebben en een waaier van gegevensvisualisatie omvatten.

Versiereeks

Component/versie

Huis en student

Huis en zaken

professioneel

Beroeps plus

Word

Ja

Ja

Ja

Ja

Excel

Ja

Ja

Ja

Ja

PowerPoint

Ja

Ja

Ja

Ja

Outlook

 

Ja

Ja

Ja

OneNote 2016

Ja

Ja

Ja

Ja

Uitgever

 

 

Ja

Ja

Toegang

 

 

Ja

Ja

Skype voor Zaken

 

 

 

Ja

OneDrive voor Zaken

 

 

 

Ja

OneDrive

Ja

Ja

Ja

Ja

 

De Beroeps van de Verpakkingsmicrosoft office 2019 van DVD/van de Kaart plus Kleinhandel 0De Beroeps van de Verpakkingsmicrosoft office 2019 van DVD/van de Kaart plus Kleinhandel 1De Beroeps van de Verpakkingsmicrosoft office 2019 van DVD/van de Kaart plus Kleinhandel 2

 

Contactgegevens
office windows

Contactpersoon: customer support

Direct Stuur uw aanvraag naar ons