Bureausoftware van Windows-besturingssysteem

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Huis en de Zaken van Office 2019

Snelle Levering Globale Kleinhandels Verpakkingslidstaten Home And Business 2019

Snelle Levering Globale Kleinhandels Verpakkingslidstaten Home And Business 2019

Fast Delivery Global Retail Packaging MS Home And Business 2019
Fast Delivery Global Retail Packaging MS Home And Business 2019 Fast Delivery Global Retail Packaging MS Home And Business 2019 Fast Delivery Global Retail Packaging MS Home And Business 2019 Fast Delivery Global Retail Packaging MS Home And Business 2019

Grote Afbeelding :  Snelle Levering Globale Kleinhandels Verpakkingslidstaten Home And Business 2019 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Het Huis en de Zaken van Office 2019
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: dossierzak; document vakje
Levertijd: 24h
Betalingscondities: Western Union, Paypal
Gedetailleerde productomschrijving
sleutel: Directe levering Druk Levering uit: EMS, TNT, DHL
Draagbaar: Ja Productenstatus: Voorraad
Versietype: Huis, Internet, Huis en Zaken Gesteunde besturingssystemen: Vensters
Hoog licht:

Snelle Leveringslidstaten Home And Business 2019

,

Globale lidstaten Home And Business 2019

,

Originele lidstaten Home And Business 2019

Snelle Levering Globale Kleinhandels Verpakkingslidstaten Home And Business 2019

 

Het Huiszaken van Microsoft Office 2019

 

Het werk aangaande een dossier en bewaart het rechtstreeks aan OneDrive of SharePoint; uw veranderingen worden bijgewerkt over uw synchronization'dapparaten.

Het bureau heeft vandaag een gehele bos van de versie-traditionele, volledig gekenmerkte Win32-Bureaubladtoepassingen en hun dichtbijgelegen tegenhangers op MAC, samen met diverse eenvoudigere versies voor het Web, mobiele, en Universele Venstersplatform (UWP). Weldra, hebben deze diverse incarnaties allen gelijkenissen in hun interfaces, maar zij zijn verre van verenigbaar.

Dat wordt geplaatst aan verandering. Microsoft reviseert de interfaces van alle Bureauversies om meer verenigbaar te brengen kijkt en voelt over de diverse platforms die de toepassingen steunen. Deze nieuwe interface zal drie centrale elementen hebben.

Naadloze samenwerking
Werk sneller en het slimmer met iedereen binnen of buiten uw organisatie. Deel veilig dossiers en werk in realtime samen gebruikend Word, Excel en PowerPoint over Web, mobiel en Desktop.

Het Huiszakelijke toepassing van Microsoft Office 2019

Office 2019 omvat veel van de eigenschappen die eerder via Office 365, samen met betere inktende eigenschappen, Latexsteun in Word, nieuwe animatieeigenschappen in PowerPoint met inbegrip van morph en de gezoemeigenschappen, en nieuwe formules en grafieken in Excel voor gegevensanalyse worden gepubliceerd

 

OneNote is afwezig van de reeks aangezien de UWP-versie van OneNote die met Vensters 10 wordt gebundeld het vervangt. OneNote 2016 kan als facultatieve eigenschap op het Installatieprogramma van Office worden geïnstalleerd.

 

Voor MAC-gebruikers, zal de Nadrukwijze aan Word worden gebracht, zullen de 2D kaarten aan Excel worden gebracht en de nieuwe Morph-overgangen, SVG-de steun en de videouitvoer van 4K zullen aan PowerPoint, onder andere eigenschappen komen.

Microsoft Office 2019 Huis Bedrijfseigenschappen

Office 2019 omvat veel van de eigenschappen die eerder via Office 365, samen met betere inktende eigenschappen, Latexsteun in Word, nieuwe animatieeigenschappen in PowerPoint met inbegrip van morph en de gezoemeigenschappen, en nieuwe formules en grafieken in Excel voor gegevensanalyse worden gepubliceerd

 

Volledig-geïnstalleerde en altijd bijgewerkte versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote voor iOS, Android of Vensters mobiele apparaten

Overal toegang
Gemakkelijk ontdekt de opslag, toegang en uw persoonlijke en gedeelde het werkdossiers in Office 365, met inbegrip van Microsoft-Teams, van al uw apparaten. Geeft u maken offline zijn automatisch geuploade volgende tijd uit u verbindt.

 

Het Huis van bedrijfs Microsoft Office 2019 voordeel

Office 2019 vereist Vensters 10, Windows Server 2019 of MacOs-Siërra en later. [15] MacOs-installaties kunnen van de Microsoft-website of Mac App Store worden verworven. [16] voor Office 2013 en 2016, waren diverse uitgaven die de cliënt bevatten apps beschikbaar in zowel Klik-en-Klaar (die door Microsoft app-V wordt geïnspireerd) en traditionele Windows Installer-opstellingsformaten. Voor Office 2019, heeft de cliënt apps slechts een Klik-en-Klaarinstallateur en slechts de server apps de traditionele MSI-installateur hebben. De Klik-en-Klaarversie heeft een kleinere voetafdruk; in het geval van Microsoft Office 2019 Pro plus, vereist het product 10 GB minder dan de MSI-versie van Office 2016 Pro plus

 

Untetheredmobiliteit
Creeer, bekijk, geef uit, en de aandeeldossiers op gaan met de OneDrive-mobiele toepassing. Vang gemakkelijk whiteboards en tast het werkontvangstbewijzen, adreskaartjes, en andere document documenten voor het veilige houden af.

 

Controles voor veiligheid
De OneDrivehulp beschermt uw dossiers. U kunt dossiers van toevallig gemakkelijk terugkrijgen schrapt of kwaadwillige aanvallen en de beheerders kunnen beveiligingsbeleid beheren helpen uw informatiebrandkast houden.

Snelle Levering Globale Kleinhandels Verpakkingslidstaten Home And Business 2019 0Snelle Levering Globale Kleinhandels Verpakkingslidstaten Home And Business 2019 1Snelle Levering Globale Kleinhandels Verpakkingslidstaten Home And Business 2019 2

Snelle Levering Globale Kleinhandels Verpakkingslidstaten Home And Business 2019 3

 


 

 

Contactgegevens
office windows

Contactpersoon: customer support

Direct Stuur uw aanvraag naar ons