Bureausoftware van Windows-besturingssysteem

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOffice 2019-Beroeps plus

De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus FPP 2PC X21-74623 Gloednieuw na verkoopgarantie één maand

De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus FPP 2PC X21-74623 Gloednieuw na verkoopgarantie één maand

Microsoft Office 2019 Professional Plus FPP 2PC X21-74623 Brand new After sales warranty for one month
Microsoft Office 2019 Professional Plus FPP 2PC X21-74623 Brand new After sales warranty for one month

Grote Afbeelding :  De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus FPP 2PC X21-74623 Gloednieuw na verkoopgarantie één maand Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Office 2019-Beroeps plus
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pc
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: dossierzak; document vakje
Levertijd: 24h
Betalingscondities: Western Union, Paypal, Bitcoin
Levering vermogen: 9999
Gedetailleerde productomschrijving
sleutel: Directe levering Druk Levering uit: EMS, TNT, DHL
Word: Ja Excel: Ja
PowerPoint: Ja Outlook: Ja
OneNote 2016: Ja Uitgever: Ja
Toegang: Ja Skype voor Zaken: Ja
OneDrive voor Zaken: Ja OneDrive: Ja

De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus

 

 

 

Systeemvereisten om Office 2019 Home&Student te installeren

Bewerker

Vensters

1,6 Gigahertz (GHz) of sneller, kern 2

MAC OS

Intel-bewerker

RAM

Vensters

2 GB voor met 32 bits, 4 GB voor 64 bits

MAC OS

4 GB

Harde aandrijving

Vensters

≥ 4 GB

MAC OS

≥ 10GB

Grafiekkaart

Vensters

DirectX 9 of recenter, met WDDM 2,0 of hoger voor Vensters 10

MAC OS

Geen grafiekvereisten

Vertoning

Vensters

beeldschermresolutie 1280 x 768

MAC OS

beeldschermresolutie 1280 x 800

Besturingssysteem

Vensters

Vensters 10, Windows Server 2019

MAC OS

De drie meest recente versies van MAC OS

 

-- De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus OEM vergunnings zeer belangrijke code X 1

 

a). De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus Vergunningssleutel is gloednieuw en op een andere faciliteiten NOOIT geactiveerd

 

B). De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus Vergunningssleutel kan op om het even welke PC van PC worden gebruikt, laptop en tablet, zolang de faciliteiten om Microsoft Office 2019 te installeren en kunnen in werking te stellen

 

c). Ofiice 2019 kan ook op zowel systeem met 32 bits als met 64 bits worden gebruikt

 

D). Office 2019 is beschikbaar voor multitaal zoals: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, enz.

De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus FPP 2PC X21-74623 Gloednieuw na verkoopgarantie één maand 0

Welke Huis & Student van eigenschappenoffice 2019 heeft

 

  • Éénmalige aankoop voor 1 PC of MAC

  • Klassieke 2019 versies van Word, Excel, en PowerPoint

  • Microsoft-steun zonder bijkomende kosten inbegrepen 60 dagen

  • Vergunning gegeven voor huisgebruik

 

Wat het verschil tussen Office 2019 en Office 365 is

 

Met Office 365-abonnementsplannen kunt u uw beste werk met de premieversies van de Bureautoepassingen over al uw apparaten tot stand brengen: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Uitgever, en Toegang (de Uitgever en de Toegang zijn beschikbaar slechts op PC). U kunt Office 365 over veelvoudige apparaten, met inbegrip van PCs, Macs, Android™ tabletten, Android-telefoons installeren, iPad®, en iPhone®. Bovendien met Office 365 krijgt u de diensten zoals online opslagruimte met OneDrive, Skype-notulen voor huisgebruik, en geavanceerde Outlook.com-veiligheid. Wanneer u een actief Office 365-abonnement hebt, hebt u altijd de meest bijgewerkte versie van de Bureautoepassingen.

 

 

Office 2019 is een éénmalige aankoop met de lightversies van de Bureautoepassingen zoals Word, Excel, en PowerPoint voor gebruik op een één enkel PC of MAC. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt; om de laatste versie te krijgen, moet u Bureau opnieuw kopen wanneer de nieuwe versie beschikbaar wordt. De huidige versies van de Bureautoepassing beschikbaar voor éénmalige aankoop zijn Office 2019 voor Vensters en Office 2019 voor MAC. De vorige versies omvatten Office 2016, Office 2013, Office 2011 voor MAC, Office 2010, Office 2007, Office 2008 voor MAC, en Office 2004 voor MAC. Het bureau als éénmalige aankoop omvat om het even welke diensten niet inbegrepen in Office 365.

 

Heb ik Internettoegang nodig om Bureau in werking te stellen

 

De internettoegang wordt vereist om Bureau te installeren en te activeren, maar Bureautoepassingen zoals Word, Excel, en PowerPoint niet te gebruiken zodra u deze volledig geïnstalleerd op uw computer hebt.

 

 

Wil een andere uitgave van Microsoft Office 2019 kopen?

 

 

Klik hier

 

 

Het Huis van Microsoft Office 2019 & Bedrijfsvergunningssleutel

 

 

Het Huis & Student License Key van Microsoft Office 2019

 

 

Professionele de Vergunningssleutel van Microsoft Office 2019

 

 

Wil Microsoft Office 365 kopen?

 

 

Hier is de optie

 

 

Microsoft Office 365 Persoonlijke Vergunningssleutel

 

 

Microsoft Office 365 de Sleutel van de Huisvergunning

 

 

Microsoft Office 365 de Sleutel van de Bedrijfshoofdzaakvergunning

 

 

Microsoft Office 365 Bedrijfsvergunningssleutel

 

 

Microsoft Office 365 de Sleutel van de Bedrijfspremievergunning

 

 

Microsoft Office 365 Midsize-Bedrijfsvergunningssleutel

 

 

Microsoft Office 365 Professionele Vergunningssleutel

 

 

Microsoft Office 365 Beroeps plus Vergunningssleutel

 

 

Microsoft Office 365 de Sleutel van de Ondernemingse3 Vergunning

 

De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus FPP 2PC X21-74623 Gloednieuw na verkoopgarantie één maand 1De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus FPP 2PC X21-74623 Gloednieuw na verkoopgarantie één maand 2De Beroeps van Microsoft Office 2019 plus FPP 2PC X21-74623 Gloednieuw na verkoopgarantie één maand 3

 

Nieuwe eigenschappen van office2019:
1. Online tussenvoegselpictogram
Sommige pictogrammen worden vaak gebruikt in PPT. De oude versies van bureaupictogrammen zijn vrij eenvoudig en minder mooi. Daarom heeft Microsoft de functie van online het opnemen van pictogrammen in bureau 2019 toegevoegd, en de inhoud is rijk en de classificatie is volledig. Bovendien kunnen alle pictogrammen worden gewijzigd of gedeeltelijk worden gewijzigd.
2. Inkt het schrijven
Inkt schrijven is gemeenschappelijk in smartphones. Nochtans, heeft Microsoft deze functie in PowerPoint van office2019 toegevoegd. U kunt een verscheidenheid van borstels gebruiken op dia's naar believen te schrijven. De borstels kunnen ook worden aangepast. De getrokken patronen kunnen direct in grafiek worden omgezet en kunnen in recentere stadia worden gebruikt.
3. Draaipagina's horizontaal
Deze functie is gelijkaardig aan het pagina draaiende effect van de lezingssoftware op de mobiele telefoon. Nadat de pagina het draaien knoop in bureau 2019 wordt geselecteerd, kan de pagina van het woorddocument links en net als een boek draaien. Deze functie wordt hoofdzakelijk gelanceerd voor tabletcomputers, lichtgewichtboeken, ultrabooks en andere apparaten. Als het notitieboekje touch screenfunctie heeft, zal het zeer geschikt zijn. Natuurlijk, is het een weinig netelig op niet aanrakingscomputers.
4. Nieuwe functies
Er zijn vele functies in Excel-tabellen, en meer nieuwe functies worden toegevoegd in bureau 2019, zoals de multifunctie „IFS“ van het voorwaardenoordeel en multikolom samenvoegende functie „concat“. De oude functies van nieuwe functies zijn beter en promotie om het te maken voor mensen geschikter aan gebruik. In feite, verschijnen deze functies in office365, maar zij worden niet toegepast in office2016. Voor mensen die vaak gebruiken vormt Excel zich om te werken, is het zeer nuttig om het werkefficiency te verbeteren.
5. Chinees karakterbibliotheek
WPS heeft een zeer goede functie is de bibliotheek van de wolkendoopvont, zijn er heel wat doopvonten om te kiezen van. Natuurlijk, in bureau 2019, heeft Microsoft ook een aantal ingebouwde doopvonten toegevoegd om mensen aan gebruik te vergemakkelijken. Deze doopvonten behoren tot Hanyi-doopvontbibliotheek en hebben een sterke betekenis van kalligrafie, die een goede zaak voor mensen is die vaak typografie doen.
6. Animatie-effect van etiketomschakeling
In feite, zou dit niet als functie, maar slechts eigenschap moeten worden beschouwd. Zoals we allen weten, zijn er heel wat animatie van de vensterovergang in win10-systeem. met win10-systeem samen te werken, voegt het bureau 2019 ook heel wat overgangsanimatie-effecten toe. Het etiketanimatie-effect is gelijkaardig aan langzaam verdwijnt en langzaam verdwijnt binnen uit effect van win10-venster. In de voorproefversie van bureau 2019, lijkt de animatie geen geplakte Situatie, is de optimalisering nog goed, en blinkt lijst uit ook heeft toegevoegd heel wat gelijkaardige animatie-effecten.
7. Immersive het leren
In het woorddocument van bureau 2019, wordt een nieuwe onderdompeling het leren wijze toegevoegd onder de meningsfunctie, die het lezingscomfort te verbeteren en de mensen met lezingshandicaps te vergemakkelijken is. Bijvoorbeeld, kunt u de kleur en de breedte van de documentpagina aanpassen. U kunt de Microsoft-vertellerfunctie ook gebruiken om de inhoud van het document direct te lezen.
8. De multioptimalisering van de vertoningsvertoning
Voor mensen die computers om gebruiken te werken, zullen vele mensen twee of meer monitors gebruiken, zodat wordt de multi de optimaliseringsfunctie van de monitorvertoning toegevoegd in bureau 2019. Wanneer wij twee monitors gebruiken, kunnen wij niet waarborgen dat de resolutie van de twee monitors hetzelfde is. Daarom zal er verschillen in de vertoning van documenten op verschillende monitors zijn. Vooral voor pptdocumenten met diverse toegevoegde componenten, als wij de multi de optimaliseringsfunctie van de vertoningsvertoning gebruiken, kunnen wij het probleem van hetzelfde document vermijden die op verschillende monitors tonen.

Versiereeks

Component/versie

Huis en student

Huis en zaken

professioneel

Beroeps plus

Word

Ja

Ja

Ja

Ja

Excel

Ja

Ja

Ja

Ja

PowerPoint

Ja

Ja

Ja

Ja

Outlook

 

Ja

Ja

Ja

OneNote 2016

Ja

Ja

Ja

Ja

Uitgever

 

 

Ja

Ja

Toegang

 

 

Ja

Ja

Skype voor Zaken

 

 

 

Ja

OneDrive voor Zaken

 

 

 

Ja

OneDrive

Ja

Ja

Ja

Ja

 

 

 

Contactgegevens
office windows

Contactpersoon: customer support

Direct Stuur uw aanvraag naar ons