Bureausoftware van Windows-besturingssysteem

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenmicrosoft vensters 10 huis

Originele Software Microsoft Windows 10 Huis Kleinhandelsverpakking

Originele Software Microsoft Windows 10 Huis Kleinhandelsverpakking

Original Software Microsoft Windows 10 Home Retail Packing
Original Software Microsoft Windows 10 Home Retail Packing

Grote Afbeelding :  Originele Software Microsoft Windows 10 Huis Kleinhandelsverpakking Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: vensters 10 huis
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: dossierzak; document vakje
Levertijd: 24h
Betalingscondities: Western Union, Paypal
Levering vermogen: 9999
Gedetailleerde productomschrijving
sleutel: Directe levering Druk Levering uit: EMS, TNT, DHL
Venstersversie: Windwos 10 Type: Besturingssysteem, netwerk en server
Gebied: Globaal Gebied Activering: 100% globale activering
Hoog licht:

Originele Software Microsoft Windows 10 Huis

,

Origineel Microsoft Windows 10 Huis

,

Echte Microsoft-OEM Vensters 10 Huis

Originele Software Microsoft Windows 10 Huis Kleinhandelsverpakking

 

Windwos 10 Proproductvoordeel

Zoals met vorige versies van Vensters sinds XP, hebben alle Vensters 10 uitgaven voor PC-hardware de variaties van „N“ en van „KN“ in Europa en Zuid-Korea die bepaalde gebundelde functionaliteit van verschillende media, met inbegrip van media spelers en verwante componenten, uitsluiten aan antitrustuitspraken te voldoen. Het „Media Functiepakket“ kan worden geïnstalleerd om deze eigenschappen te herstellen.

 

Zoals met Vensters 8,1, is een ver*minderen-prijs „Vensters 10 met Bing“ SKU beschikbaar aan OEMs; het wordt door het hebben van de zoekmachine van Bing van Microsoft die als gebrek wordt geplaatst gesubsidieerd, dat niet in een verschillende zoekmachine door OEMs kan worden veranderd. Het is voorgenomen hoofdzakelijk voor goedkope apparaten, en is anders identiek aan Vensters 10 Huis.

 

 

-- Windwos 10 Pro Kleinhandelsdoos Volledig Pakket X 1

Vensters 10 S is een eigenschap-beperkte uitgave van Vensters 10 die hoofdzakelijk voor low-end apparaten in de onderwijsmarkt worden ontworpen. Het heeft een sneller eerste opstelling en login proces, en staat toe de apparaten om te zijn het gebruiken van een USB-station met PCs“ app „van de Opstellingsschool provisioned. Vensters 10 S staat slechts de installatie van software (zowel Universeel Venstersplatform als Windows-API apps) van Microsoft Store toe, hoewel de opdrachtregelprogramma's of shells (zelfs van Microsoft Store) niet worden toegestaan. De systeemmontages zijn gesloten om slechts Microsoft-Rand als standaardwebbrowser met Bing als zijn zoekmachine toe te staan. Het besturingssysteem kan aan Vensters 10 worden bevorderd Pro voor een prijs, om onbeperkte softwareinstallatie toe te laten. Alle Vensters 10 s-apparaten omvatten een vrij éénjarig abonnement aan Minecraft: Onderwijsuitgave. De critici hebben de uitgave bij Windows RT, vergeleken en het om een concurrent overwogen te zijn aan Chrome OS.

 

De 4 GB grens voor uitgaven met 32 bits is een beperking van richten het met 32 bits, niet van Vensters 10 zelf. In de praktijk, zijn minder dan 4 GB van geheugen adresseerbaar aangezien 4 GB ruimte ook de geheugen in kaart gebrachte randapparatuur omvatten.

Microsoft-OEM verlenen van vergunningen de formule houdt rekening vertonings met grootte, RAM-capaciteit en opslagcapaciteit. In medio-2015, de apparaten met 4 GB RAM zouden zijn $20 duurder dan apparaten met 2 GB RAM

 

Windwos 10 Proproducttoepassing

 

Op het tijdstip van lancering, achtte Microsoft Windows 7 (met Service Pack 1) en Vensters 8,1 in aanmerking komende gebruikers om aan Vensters 10 te bevorderen kosteloos, mits de verbetering binnen één jaar na Vensters 10 aanvankelijke versiedatum plaatsvindt. Windows RT en de respectieve Ondernemingsuitgaven van Windows 7, 8, en 8,1 werden uitgesloten van deze aanbieding

Windwos 10 Proproducteigenschappen

Venstersinsider
De venstersinsider is een bèta testend programma dat toestaat de toegang tot pre-versie van Vensters 10 bouwt; het wordt ontworpen om hoofdgebruikers, ontwikkelaars toe te staan, en de verkopers om te testen en te verstrekken koppelen op toekomstige eigenschapupdates terug aan Vensters 10 aangezien zij worden ontwikkeld. De venstersinsider zelf bestaat uit vier „ringen“, „snel“ (wat nieuwe bouwstijlen aangezien zij) worden vrijgegeven ontvangt, „Langzaam“ (wat nieuwe bouwstijlen op een vertraging nadat het aan Snelle ringsgebruikers) wordt opgesteld, „Release Preview“ (die vroege toegang tot updates voor de Huidige Tak) ontvangen, en vroeger „Skip vooruit“ ontvangt (die super-vroege bouwstijlen voor de volgende eigenschapupdate ontvangt terwijl een huidige versie wordt gebeëindigd).

 

Vensters
versie
Vensters
uitgave
Verbeteringsdoel
Vensters
10 huis
Vensters
10 pro
Vensters 10 Pro voor Werkstations Vensters
10 pro
Onderwijs
Vensters 10
Onderwijs
Vensters 10
Onderneming
Windows 7 Aanzet Ja Ja Ja Ja Ja Nr
Huis Basis Ja Ja Ja Ja Ja Nr
Home Premium Ja Ja Ja Ja Ja Nr
Professioneel Degradeer Ja Ja Ja Ja Ja
Uiteindelijk Degradeer Ja Ja Ja Ja Ja
Onderneming Nr Nr Ja Nr Ja Ja

 

 

Systeemvereisten om Vensters 10 te installeren Huis
Bewerker 1,4 GHz bewerker met 64 bits
RAM 512 MB
Harde schijfruimte 32 GB
Apparaten Super VGA (1024 x 768) of (facultatieve) hoog-resolutie
 

 

 

Originele Software Microsoft Windows 10 Huis Kleinhandelsverpakking 0

 

 

 

Contactgegevens
office windows

Contactpersoon: customer support

Direct Stuur uw aanvraag naar ons