Bureausoftware van Windows-besturingssysteem

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenbureau 2016 beroeps plus

Echte lidstaten Office 2016 van de computerhardware Pro plus Kleinhandel

Echte lidstaten Office 2016 van de computerhardware Pro plus Kleinhandel

Computer Hardware Genuine MS Office 2016 Pro Plus Retail
Computer Hardware Genuine MS Office 2016 Pro Plus Retail

Grote Afbeelding :  Echte lidstaten Office 2016 van de computerhardware Pro plus Kleinhandel Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: bureau 2016 beroeps plus
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: dossierzak; document vakje
Levertijd: 24h
Betalingscondities: Western Union, Paypal
Levering vermogen: 9999
Gedetailleerde productomschrijving
Druk Levering uit: EMS, TNT, DHL Type: Besturingssysteem
Taal: Muliti-taal Toepassing: computer
Naam: Office 2016 Pro plus sleutel: Directe levering
Hoog licht:

Computerhardware MS office 2016 pro plus

,

Echt MS office 2016 pro plus

,

Lidstaten Office 2016 Pro plus Kleinhandel

Echte lidstaten Office 2016 van de computerhardware Pro plus Kleinhandel

 

 

-- Het Huis van Microsoft Office 2016 en Bedrijfs kleinhandelsdoosoem vergunning X 1

Microsoft Office 2016 is eerste in de reeks om het vectorafbeeldingenformaat SVG te ondersteunen.
Microsoft Office 2016 kan niet met apps van Microsoft Office coëxisteren 2013 als beide uitgaven Klik-en-Klaarinstallateur gebruiken, maar het kan met vroegere versies van Microsoft Office, zoals 2003, 2007, en 2010 coëxisteren aangezien zij de technologie van Windows Installer (MSI) gebruiken. [17] Microsoft vereist dat om het even welke 2013 versies gedesinstalleerd zijn, die het zal aanbieden om automatisch te doen, alvorens de 2016 versies kunnen worden geïnstalleerd. [18]
Ondanks het steunen van geen Windows XP meer, tooltips voor diverse lintpunten (b.v. Paragraaf, Doopvont, Voetnoten of Pagina-instelling) toon nog screenshots van Bureau op Windows XP.
Windows Phone 8schepen met een bijgewerkte versie die van de Office Mobilereeks, uit mobiele versies van Word, Excel, PowerPoint, en OneNote bestaat. In vergelijking met hun Windows Phone 7versies, voegen de nieuwe versies een betere interface van de Bureauhub die toe onlangs geopend en gewijzigde die synchronisatie documenten kan (met inbegrip van veranderingen in documenten via Office 365 en SkyDrive worden opgeslagen), [67] een gescheiden OneNote app met extra eigenschappen (zoals stemnota's en integratie met de nieuwe „Zalen“ functionaliteit van OS), en verbeterde document dat en het bekijken functionaliteit uitgeeft.

Het Huis en de Zakelijke toepassing van Microsoft Office 2016

Het gebruikersinterfaceontwerp van Office 2016 voor Vensters is vrij onveranderd van zijn voorganger, Microsoft Office 2013. Het behoudt het vlakke ontwerp dat samen met de Metro ontwerptaal, alhoewel met een paar wijzigingen aan de lay-out, werd geïntroduceerd met het ontwerp van Microsoft Office Mobile in overeenstemming te zijn. [27] toen Office 2016 werd vrijgegeven, kwam het met drie thema's. Het standaarddiethema, als „kleurrijk“ wordt bekend, kenmerkt een stevige kleur op de hoogste band van het lint, dat aan de kleur van de Bureautoepassing die beantwoordt wordt gebruikt, bijvoorbeeld, stevige donkerblauw is voorgekomen opvallend in Microsoft Word. Het thema was beschreven nuttig in het maken van de lusjerubrieken verschillender. [28] daarnaast, zowel zijn de „witte“ als „donkere grijze“ thema's van Office 2013 ook beschikbaar, hoewel geen nieuwe achtergronden zijn toegevoegd, noch om het even welke bestaande achtergronden verwijderd. [28 zwarte“ thema] van A vierde het „werd toegevoegd als deel van een update in Januari 2016. [29] de update werd niet vrijgegeven aan gebruikers van de traditionele uitgaven.

Naast Bureau rechts, werden de vrije versies van OneNote en de Lync-cliënt ter beschikking gesteld als Windows Store app op de versie van Windows 8 en rechts. [64] OneNote app, oorspronkelijk als OneNote MX wordt bekend, bevat ook een beperkte die eigenschap in vergelijking met zijn Desktopversie wordt geplaatst, maar voor gebruik op tabletten die geoptimaliseerd. [65] OneNote app heeft sindsdien verscheidene belangrijke updates, met inbegrip van cameraintegratie, drukcapaciteiten, en veelvoudige het inkten opties ontvangen.
Universeel Microsoft Word, Excel, en PowerPoint apps voor Vensters 10 werden vrijgegeven in 2015.

Distributieveranderingen
In tegenstelling tot afgelopen versies van Bureau, worden de kleinhandelsexemplaren van Office 2013 op DVD slechts aangeboden in uitgezochte gebieden, zoals die Microsoft classificeert als nieuwe markten, evenals Australië, bij de discretie van detailhandelaars. In alle andere gebieden, bevatten de kleinhandelsexemplaren van Office 2013 en Office 365-abonnementen slechts een productcode, en directe gebruikers aan de Bureauwebsite om hun vergunning terug te kopen en de software te downloaden. [44] [45]

Het Huis en van bedrijfs Microsoft Office 2016 eigenschappen

Het gebruikersinterfaceontwerp van Office 2016 voor Vensters is vrij onveranderd van zijn voorganger, Microsoft Office 2013. Het behoudt het vlakke ontwerp dat samen met de Metro ontwerptaal, alhoewel met een paar wijzigingen aan de lay-out, werd geïntroduceerd met het ontwerp van Microsoft Office Mobile in overeenstemming te zijn.

Volledig-geïnstalleerde en altijd bijgewerkte versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote voor iOS, Android of Vensters mobiele apparaten

Drie traditionele uitgaven van Office 2016 werden vrijgegeven voor MAC:

  • Huis & Student: Deze kleinhandelsreeks omvat de kern slechts toepassingen. [24]
  • Huis & Zaken: Deze kleinhandelsreeks omvat de kerntoepassingen en Outlook. [24]
  • Norm: Deze reeks, slechts beschikbaar door volume verlenen van vergunningen kanalen, omvat de kerntoepassingen en Outlook


Deze reeks, slechts beschikbaar door volume verlenen van vergunningen kanalen, omvat de kerntoepassingen, evenals Outlook, Uitgever, Toegang en Skype voor Zaken.


De nieuwe eigenschappen in de Venstersversie omvatten de capaciteit om, dossiers in de wolk van de Desktop, een nieuw onderzoekshulpmiddel voor bevelen te creëren, te openen uit te geven en rechtstreeks op te slaan beschikbaar in Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Toegang die, vertellen genoemd Visio en het Project „me“, meer „verzend als“ opties in Word en PowerPoint, en cocreatie in realtime met gebruikers met Office Online wordt verbonden.

Microsoft Office 2016 is eerste in de reeks om het vectorafbeeldingenformaat SVG te ondersteunen.

Microsoft Office 2016 kan niet met apps van Microsoft Office coëxisteren 2013 als beide uitgaven Klik-en-Klaarinstallateur gebruiken, maar het kan met vroegere versies van Microsoft Office, zoals 2003, 2007, en 2010 coëxisteren aangezien zij de technologie van Windows Installer (MSI) gebruiken. [17] Microsoft vereist dat om het even welke 2013 versies gedesinstalleerd zijn, die het zal aanbieden om automatisch te doen, alvorens de 2016 versies kunnen worden geïnstalleerd. [18]

Traditionele uitgaven
Zoals met vorige versies, wordt Office 2013 in verscheidene verschillende die uitgaven ter beschikking gesteld naar verschillende markten worden gestreefd. Alle traditionele uitgaven van Microsoft Office 2013 bevatten Word, Excel, PowerPoint en OneNote en zijn vergunning gegeven voor gebruik op één computer.

Het Huis van Microsoft Office 2016 en Bedrijfsvoordeel

Aangezien zijn opvolger Office 2019 slechts Vensters 10 of Windows Server 2019 steunt, [13] dit is de laatste versie van Microsoft Office compatibel met Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows 8, Vensters 8,1, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, en Windows Server 2016.

De kleinhandelsversies gebruiken de Klik-en-Klaarinstallateur. De volume-vergunning gegeven versies van Office 2016 de technologie gebruiken van Windows Installer (MSI).
De nieuwe eigenschappen in de MAC-versie omvatten een bijgewerkt gebruikersinterface dat de gebruikslinten, de volledige steun voor Retina Display, en het nieuwe delen voor Bureaudocumenten kenmerken. [10] [19]

De oorspronkelijke vergunningsovereenkomst voor kleinhandelsuitgaven van Microsoft Office 2013 was verschillend van de vergunningsovereenkomsten van kleinhandelsuitgaven van vorige versies van Microsoft Office op twee significante manieren. [46] eerste hiervan was dat de software niet meer naar een andere computer kon worden overgebracht. In vorige versies van Bureau, was deze beperking slechts op OEM uitgaven van toepassing; de kleinhandelsovereenkomsten van de Bureauvergunning stonden desinstallerend van één computer om op een andere computer te installeren toe. [46]

Werden de digitaal gedownloade exemplaren van Bureau ook gezegd om permanent aan de hardware van die PC worden gesloten, verhinderend het naar een ander gegevensverwerkingsapparaat worden overgebracht.


Het Huis van Microsoft Office 2019 en product van de Bedrijfsvergunnings het Zeer belangrijke Code bevatten deze volgende inhoud:

-- Het Huis van Microsoft Office 2019 en Bedrijfsvergunnings zeer belangrijke code X 1

a). De sleutel is gloednieuw en op een andere faciliteiten NOOIT geactiveerd

B). De echte en niet geregistreerde sleutel, kan op om het even welke faciliteiten worden gebruikt zolang zij om Windows Server 2016 te installeren en kunnen in werking te stellen
 

Systeemvereisten om Office 2016 te installeren Pro plus
Bewerker 1,4 GHz bewerker met 64 bits
RAM 512 MB
Harde schijfruimte 32 GB
Apparaten Super VGA (1024 x 768) of (facultatieve) hoog-resolutie
 

 

Echte lidstaten Office 2016 van de computerhardware Pro plus Kleinhandel 0

 

bureau 365 Één jaarrekening
bureau 2016 pp 1u
bureau 2016 pp 5u
bureau 2019 pp 1u
bureau 2019 pp 5u
bureau 2013 pp 5u
bureau 2010 pp 5u
bureau 2016 hb voor MAC
bureau 2019 hb voor MAC
bureau 2016 hb voor winst 1pc
bureau 2019 hb voor winst 1pc
bureau 2016 hs
bureau 2019 hs
winst 7 uiteindelijke 5u
winst 7 uiteindelijke sp1 20u
winst 7 promak 5u
winst 7 prosp1 20u
Windows 7-Home Premium
winst 8,1 pro5u
winst 10 pro5u
winst 10 promak 20u
winst 10 huis 5u
winst 10 pro50u kleinhandels
winst 10 Onderneming 20u
winst 10 Onderneming 50u
toegang 2016/2019
projectberoeps 2016/2019
visioberoeps 2016/2019
datacenter van de winstserver 2016/2019
winstserver 2016/2019 belangrijkste elementen
standsrd van de winstserver 2016/2019

 

Contactgegevens
office windows

Contactpersoon: customer support

Direct Stuur uw aanvraag naar ons